Виробництво торгового, архітектурного, вуличного, промислового освітлення.

За роки роботи ми виявили повторювані запити від наших клієнтів. Тому ми створили готові рішення для бізнесу з урахуванням побажань.
torgovye-centry
Торгові центри
ulichnoe-osveshchenie
Вуличне освітлення
promyshlennoe-osveshchenie
Освітлення автосалонів
podsvetka-fasada-zdaniya
Підсвічування фасаду будівлі
osveshchenie-riteyla
Освітлення рітейлу

Diodika - це власне виробництво освітлення високої якості

Виробниче підприємство «ДІОДІКА» зарекомендувало себе як перевірений і надійного партнера на українському ринку освітлювальних приладів. Ми займаємося конструюванням, виробництвом, монтажем, налагодженням і подальшим сервісним обслуговуванням світлодіодного освітлення будь-якого масштабу і рівня складності.

ТРЦ
«Караван Outlet»
karavan
Нашою компанією був реалізований унікальний проект з комплексного освітлення ТРЦ, проведена робота з освітлення торгових галерей, фудкорти, розважальних зон і унікальна динамічна архітектурна підсвітка всіх фасадів загальною площею 10 000 кв.м.
Детальніше
Міжнародний
Аеропорт «Запоріжжя»
Проект є унікальним, з індивідуальним завданням для виготовлення елементів освітлення. Кожен світильник повторює фігури стельових металоконструкцій, підкреслюючи задумку дизайнера. Проведено точні розрахунки для виготовлення і розміщення великогабаритних світильників на висоті понад 11 метрів.
Детальніше
Дилер FORD в Одеському
регіоні «МУСТАНГ МОТОРС»
ford
Новий концептуальний 3-S центр, виконаний за всіма інноваційним стандартам бренду FORD, включаючи освітлення виробленого нашою компанією. Для освітлення залу з представленими авто, використовувалися світильники з високою передачею кольору, щоб показати клієнтам всю глибину і якість кольорової палітри підкреслюючи переваги представлених автомобілів в Шоу-румі.
Детальніше
Меблевий центр
«АРАКС»
araks
Проведено комплексні роботи по освітленню 3-х поверхів торгових залів, підсвічування фасаду та прилеглої території. Для загального освітлення галерей використовувалися лінійні світильники прихованого монтажу для рейкових стель, так само застосовувалися світильники спрямованого світла для того, щоб правильно розставити акценти і підкреслити переваги представленої продукції.
Детальніше
ДАВАЙТЕ ОБГОВОРИМО ВАШІ ІДЕЇ

Світлодіодне вуличне освітлення

Виробниче підприємство «ДІОДІКА» зарекомендувало себе як перевіреного та надійного партнера на українському ринку освітлювальних приладів. Ми займаємося конструюванням, виробництвом, монтажем, налагодженням і подальшим сервісним обслуговуванням світлодіодного освітлення будь-якого масштабу і рівня складності. Асортимент нашої компанії включає в себе більше сотні найменувань світлової техніки власного виробництва: Вуличні світлодіодні світильники; Автономні світильники на сонячних панелях; Промислові світлодіодні світильники; Офісні світлодіодні світильники; Архітектурне освітлення фасадів будівель; Світлодіодні прожектори; Світильники для підсвічування ювелірних вітрин; Світильники для АЗС (автомобільних заправних станцій). При виробництві продукції ми використовуємо комплектуючі елементи провідних брендів, включаючи Osram, Cree, Philips, MEAN WELL та інші.
Показать больше.